2011. augusztus 24., szerda

Babyliss Ferrari Volare V2 Professzionális hajszá - Jelenlegi ára: 33 000 Ft


Terméknév: Babyliss Ferrari Volare V2 Professzionális hajszárító/BABV2RE
Cikkszám: 477555
Leírás: Ferrari motor- 2200W AC V12-es motor- turbo teljesítmény- hosszú élettartam- 130km/h légsebesség- 95m3/h légáramlat- superior légnyomás (V1 6, 2 bar /V2 6, 4 bar)1 év garancia.
Sebesség, hosszú élettartam, nagy légnyomás, turbó teljesítmény
- 2 színben Fekete/Piros
- 2 ultra vékony szűkítő
- gyorsító gomb (turbó szárítás)
- tri-port ionos generátor
- ergonomikus kialakítás
- 12 sebesség és hőmérséklet fokozat
- 2, 8 m hosszú vezeték
Magyarországra is megérkezett a 2010-es év legnagyobb újításának számító Ferrari motorral ellátott BaByliss PRO hajszárító a Volare!
Ferrari és a BaByliss PRO
A Ferrari a világ egyik legismertebb márkája, mely nagyteljesítményű luxusautóiról és a Forma 1 világában szinte verhetetlen versenyutóiról ismert. Versenyzői már több mint 5000 győzelmet arattak szerte a világon. A BaByliss brand hasonló kategóriát képvisel a professzionális hajápolók és hajformázók piacán. Világhálózatán keresztül több mint 100 országban értékesítik termékeiket. A két óriásvállalat egyedülálló együttműködése egy új korszakot nyit a szakmában.
Nagy teljesítmény, speciális forma, luxus kivitel
A Volare hajszárítóban, egy speciálisan a hajszárításra megálmodott Ferrari által tervezett motort épített be, amelyet a 140 éves múlttal rendelkező cég fejlesztőgárdája kifejezetten erre a célra készített.
Made in Italy
Utolérhetetlen hatékonyság, óriási sebesség, turbó teljesítmény, mindez az olasz Ferrarival. A speciálisan kialakított motor maximális légáramlást, minimális súlyt és alacsony rezgést biztosít, mely a Volare-t egy Grand Prix stílusú, villámgyors szárítást nyújt hajszárítóvá varázsolja..
Turbó teljesítmény épp úgy, mint a versenypályán
Az ultra hatékony Volare V1 és V2 hajszárító, extra erős légnyomása (V1 6, 2 bar / V2 6, 4 bar), több mint elegendő. A turbó gombot használva a teljesítményt pedig tovább fokozhatjuk. Mint egy valódi versenyen! Ultra vékony (6, 5 mm) egyenes és ferde szűkítő is tartozik hozzá. Tri-Port ion generátora, egymillió negatív iont hoz létre cm3-ként. Továbbá hideglevegő gomb és 12 sebesség/hőmérséklet beállítási lehetőség jellemzi a Volare hajszárítót.
Ferrari V12 a kezedben
A Volare 100%-ban Olaszországban készül, kiváló minőségű alkatrészekből. „ V12” -es AC motorja – melyet kizárólag ehhez a hajszárítóhoz terveztek - rendkívüli és páratlan megbízhatóságot garantál.
A 15mm vastag és 50mm átmérőjű test, nagyobb nyomatékot és zavartalan utat biztosít a levegőnek, így nagyobb a légnyomás és erősebb a légáramlás. Ez a kialakítás elősegíti a motor egyenletesebb „ futását”.
A golyóscsapágyakkal felszerelt kivitel hosszabb motor élettartalmat (2000 óra), csendesebb működést és kisebb vibrációt biztosít. Az egy darabból álló mágneses acél rotor javítja a motor hatékonyságát és simább futását. Az ultra hatékony Volare V1 és V2 turbó funkciója legalább 15%-al növeli a légáramlást, amely egyúttal 50%-os időmegtakarítást tesz lehetővé. (V1 6, 2 bar / V2 6, 4 bar)
Mint egy valódi Forma 1-es verseny: Minden másodperc számít, lényeg a teljesítmény, a hatásfok, a megbízhatóság!
Csak új és garanciális termékeket árusítunk!
Csere, beszámítás nem lehetséges!



Jelenlegi ára: 33 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 00:50
. Babyliss Ferrari Volare V2 Professzionális hajszá - Jelenlegi ára: 33 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése