2011. július 26., kedd

Gyönyörű karkötő ametisztből és kalcedonból - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


Hibátlan gyógyító ametiszt és kalcedon gyöngyből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a gyönyörű, diszkréten elegáns gumis karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
Mérete: 18 cm
-Ametiszt:
Tulajdonságai; Szín: világostól a sötétliláig, sápadt lilásvörös Átlátszóság: az átlátszótól az áttetszőig Porszín: fehér Mohs-keménység: 7 Sűrűség: 2, 65 Képlet: SiO2 Ásványtanilag: sötétibolyaszínű kvarckristály Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni Előfordulás: Németország, Románia, Brazília, Uruguay, Madagaszkár Nyugati csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak Indián csillagjegy: Kígyó Kínai csillagjegy: Sárkány, Kakas, Disznó, Patkány, Tigris, Nyúl Elem: tűz, levegő
Gyógyhatása:
Az ametiszt felhasználási területe rendkívül széleskörű. Már az ókori görögök is olyan kőként ismerték, amely segít megőrizni a józanságot ( használója olyannak látja a dolgokat, amilyenek).
Az idegsejtekre kifejtett hatása révén javítja az agy koncentrációs képességét, segít a migrénes rohamok esetében.
Mivel az ametiszt elősegíti az ellazulást, használata javallott alvászavarok ellen. Kiegyensúlyozó hatással van a túlzott hyperaktivitásra, illetve a belső nyugtalanságra. Kiválóan használható a meditáció elmélyítésére.
Tisztítja a vért és kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket, ezért hatásos érproblémák és görcsök esetében. Gyorsítja a vérömlenyek felszívódását.
Segíti a látást, sőt a színvakság gyógyítására is használják.
Élénkíti a hasnyálmirigy működését, serkenti az immunrendszert, enyhíti a torokfájást.
Erősíti a légutakat és segít a tüdő megbetegedéseinek leküzdésében.
Hat az idegekre és az ízületekre, elősegíti a kötőszöveti húzódások gyógyulását.
Az ametisztet a "szenvedélyek kövének" is nevezik, azt mondják róla, hogy a mániás viselkedések mindegyikére pozitív hatással van.
A térenergia harmonizálására is gyakran használják .
-Kalcedon:
Tulajdonságai: Szín: szürke, szürkéskék, szürkészöld, szürkésfehér Átlátszóság: áttetsző Porszín: fehér Mohs-keménység: 6-7 Sűrűség: 2, 59-2, 61 Képlet: SiO2+H2O Ásványtanilag: kalcedon mangándentritekkel Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni, üledékes Előfordulás: Németország, Olaszország, Uruguay, Brazília, India, Namíbia Nyugati csillagjegy: Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak Kínai csillagjegy: Ló, Patkány, Kakas, Bárány, Bivaly Elem: levegő, némi víz
Gyógyhatása:
Mivel a kalcedon főleg a torokcsakra területén fejti ki hatását, általában e tájék betegsége és zavarai esetén alkalmazzák.
Hat az olyan légúti megbetegedésekre, mint például a torokgyulladás, a hörghurut akut és krónikus formája, a rekedtség, torokfájás, gégehurut, pajzsmirigy és betegségei ellen.
A beszédképességet javító tulajdonságai miatt beszédzavarok és dadogás ellen is alkalmas. A torok területén jelentkező blokádokat felszámoló hatása miatt a kő ragadványneve : " a szónokok köve".
A kalcedon a szemnek is jó orvossága, különféle szempanaszok és zöldhályog esetén is alkalmazzák.
További alkalmazási lehetőségei is vannak, például hat a mirigyekre is. Szoptató anyáknál javítja a tejtermelést, de emlőgyulladás gyógyítására is használatos.
A hormontermelő mirigyek működésének minden zavaránál ajánlott a használata. Szabályozza a hormonális ciklusokat.
A belső elválasztású mirigyekre és az anyagcserére gyakorolt hatása révén cukorbetegekvércukorszintet.
Használatával gyorsabban elállíthatjuk a sebek vérzését, s gyógyulásukat is meggyorsítjuk.
Segít legyűrni az utazási rosszulléteket és frontérzékenységet, enyhíti a hányingert befolyásolja a nyirokáramlást. Használják ágybavizelés és epilepszia ellen is.
A diéta elősegítésére is alkalmas a kalcedon : csillapítja az éhséget, gátolja a tápanyagfelvételt, oldja a vizenyőt (ödémát), szabályozza a testfolyadékokat és segíti a szervezet méregkiválasztását.
Segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől, nyugtat, ellazít, megszünteti a belső nyugtalanságot, fokozza a terhelhetőséget.
Nem csupán az agressziót építi le, hanem megkönnyíti a mások agressziójával való elbánást is, sőt tudatosítja bennünk saját, gyakran elfolytott agressziónkat. Harmonizálja és megnyugtatja az indulatokat is. Segít a lelki traumák feldolgozásában, visszaadja önbizalmunkat és az elevenség érzését.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Látogasson el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!
Nézze meg a többi termékemet is!



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-08-07 23:46
. Gyönyörű karkötő ametisztből és kalcedonból - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése