2011. július 28., csütörtök

Vajdovich Györgyi:Palatinus filmkönyvek A kortá - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Palatinus filmkönyvek : A kortárs filmelmélet útjai : szöveggyűjtemény(Palatinus filmkönyvek)A könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
Jelen esszé a tudományos igénnyel készülő írások azon zordon műfajához tartozik, ahol X szerző összegzi Y, Z, Q szerző elméleti fejtegetéseit, melyek mindegyikéhez esetenként kommentárt fűz. A bibliográfia az olvasót a részletes kifejtések felé orientálja - ismerteti David Bordwell Érvelés a kognitivizmus mellett című tanulmányában a szöveggyűjteményben szereplő írások mindegyikére jellemző módszert. Ezért a kortárs filmelmélet izgalmas kérdéseit felvető tizenhárom tanulmány olvasásához és megértéséhez alapnak sem elég Kulesov, Balázs Béla, Pudovkin, Vigo, Bazin, Arnheim, Kracauer ismerete és a megemlített filmek megtekintése. Elveszett ember az, akinek pusztán egy elmélete van - idézi Bertolt Brechtet a Szimptomatikus interpretáció kialakulásához vezető utat és a módszert ismertető tanulmány, melynek írója, D. Bordwell az Érvelés a kognitivizmus mellett című gondolatsorát így foglalja össze: Elképzelhető, hogy mindaz, amit itt leírtam, elhibázott és haszontalan. Ahogy a legtöbb elméletről ki is derül. A/ Nincs általánosan érvényes filmelemzési módszer. B/ A filmelemzést soha nem lehet befejezettnek nyilvánítani C/ Ismerni kell a filmtörténetet, ismerni kell az elemzendő filmről már korábban készült tanulmányokat. - foglalja össze a filmelemzés meghatározására tett kísérletét Jacques Aumount és Michel Marie. Dreyer: Jeanne DArc című filmjének végét szedi ízekre és értelmezi újra A heterogén szöveg kódolatlan képeiben Deborah Lindermann, nem értve, hogy a főhős feláldozásának hosszú jelenetébe vágott képek Vajon hóbortos ékítmények a narratíva felszínén, melyek azért vannak ott, hogy mondjanak valamit a groteszk áldozatról, vagy kódolatlan jelek, melyek a mélyebben rejlő másság helyeit jelölik a szövegben?. A filmtér egységét, jelentőségét, jelentését, létrehozását vizsgálja Hitchcock: Gyanakvó szerelem című filmjének részletét elemezgetve a Narratív térben Stephen Heath. Az amerikai videotékák katalógusát is segítségül hívja Tom Gunning a filmes műfajok eredetének meghatározásához. Torben Grodal a mozinézés közben végzett bonyolult agymunka hátterét igyekszik megvilágítani. A szöveggyűjtemény esztétikafilozófia szakos egyetemistáknak ajánlott. ISBN: 963-9487-66-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 805 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 05:44
. Vajdovich Györgyi:Palatinus filmkönyvek A kortá - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése